پکتین از هدر رفت آب ماست و پنیر که ارزش غذایی بالایی دارد، جلوگیری می کند. آب پنیر برای حجم دهی و افزایش وزن در افرادی که پرورش اندام کار می کنند مورد استفاده قرار میگیرد.
پکتین ها در صرفه اقتصادی تولید کننده گان مواد غذایی مرتبط نقش بسزایی دارند و مصرف قندهای مصنوعی را نیز بشدت کاهش می دهد
این ماده با ارزش (پکتین) از میوه ها یی مثل سیب، گلابی، هلو، و انواع دیگر مرکبات استخراج میشود و بدلیل طبیعی بودن این ماده ، هیچ ضرری بری انسان ندارد.
پکتین ,ها ,ماده ,دهی ,غذایی ,ارزش ,پکتین از ,این ماده ,ها یی ,میوه ها ,از میوه
درباره این سایت