محل تبلیغات شما

پکتین از هدر رفت آب ماست و پنیر که ارزش غذایی بالایی دارد، جلوگیری می کند. آب پنیر برای حجم دهی و افزایش وزن در افرادی که پرورش اندام کار می کنند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پکتین ها در صرفه اقتصادی تولید کننده گان مواد غذایی مرتبط نقش بسزایی دارند و مصرف قندهای مصنوعی را نیز بشدت کاهش می دهد

این ماده با ارزش (پکتین) از میوه ها یی مثل سیب، گلابی، هلو، و انواع دیگر مرکبات استخراج میشود و بدلیل طبیعی بودن این ماده ، هیچ ضرری بری انسان ندارد.

خدمات شرکت بازرگانی نور

چگونه تشخیص دهیم که روغن خوراکی از مواد بازیافتی نیست!؟

استابلایزرهای ماست قالبی AVO

پکتین ,ها ,ماده ,دهی ,غذایی ,ارزش ,پکتین از ,این ماده ,ها یی ,میوه ها ,از میوه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

darmankav